resberg.blogg.se

National bison range och Hot springs

Publicerad 2019-06-30 23:09:55 i Allmänt,

Hej på er, hoppas allt är bra hemma i Sverige!

Idag har vi åkt från Missoula och vårt kissdoftande hotellrum till en liten by ute i ingen stans som heter Hot springs. På vägen åkte vi via en nationalpark som heter National bison range där vi fick se både en björn, flera bisonoxar (såklart), flera olika sorters hjortar, en prärievarg och massor av olika typer av fåglar. Riktigt roligt! Tyvärr (eller som tur var) så var björnen på långt avstånd så vi fick inga bra kort men kunde kolla på den med kikaren.
Robert kollar in en kissande bison.
Magisk utsikt!
Kollar in björnen.
Bison alles brevid bilen.
Utsikt från toppen av en av bergen, jag ville hellst gå tillbaka till bilen eftersom vi inte var så särskillt långt ifrån där vi tidigare sett björnen. Robert fick ta ett snabbt kort en skyndade vi tillbaka.
Efter allt bison-kollande stannade vi vid en matvagn strax utanför parken. Jag tog pulled pork över ris och Robert en hamburgare som heter hungry-man's Burger ca 300 gram kött plus bacon och ost. 
En hund som heter Ozzy var minst lika sugen som Robert på burgare, kolla in tandvattnet som rinner.
Nu har vi kommit till vårt sjukt fina boende i Hot Springs. Vi åt köttfärssås med spagetti och drack kaffet ute på balkongen samtidigt som att vi tittade på en hjort som går runt och betar inne i stan.

Det var allt för idag, imorgon vet vi inte riktigt vad vi ska gör, vi kommer nog på det under frukosten imorgon.
Kram på er där hemma!!




Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela